Ga naar de inhoud
LPE | Industrieel

LPE Industrieel

Landport Energy biedt geavanceerde ESS-oplossingen voor grote bedrijven met aanzienlijke energiebehoeften. Onze schaalbare systemen optimaliseren energiegebruik, zijn duurzaam en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een innovatieve benadering van energiebeheer.

Word baas over uw eigen energie

De industriële systemen van Landport Energy bestaan uit containeropslag van batterij-pakketten. Deze 10, 20 of 40ft containers bevatten diverse compartimenten voorzien van accu’s en omvormers. Het industrieel systeem, van 500kWh+ tot megawattuur oplossingen, maakt het niet alleen mogelijk om grote pieken in de netwerkbelasting op te vangen, maar brengen tevens een verdienmodel voor het handelen in stroom dichterbij. De netbeheerders zijn graag bereid om te betalen voor extra capaciteit tijdens piekmomenten op het netwerk. Uiteraard worden de systemen voorzien van de beste veiligheidssystemen.

Warehouse

Uw voordelen

Duurzaamheid

Met batterijopslagsystemen kunt u zonne-energie of windenergie opslaan voor gebruik op momenten dat deze bronnen niet beschikbaar zijn. Dit vermindert uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verlaagt de CO2-uitstoot.

Kostenbesparing

Batterijopslagsystemen van Landport Energy verminderen uw behoefte aan dure piekstroom, verlagen uw energiekosten door gebruik te maken van opgeslagen energie en brengen tevens een verdienmodel voor het handelen in stroom dichterbij.

Energie-efficiëntie

De systemen van Landport Energy helpen bij het optimaliseren van energiegebruik door overtollige energie op te slaan die anders verloren zou gaan. Zo kunt u uw energieconsumptie beter afstemmen op de vraag, waardoor er minder verspilling ontstaat.

Bloemetjes

Milieuvriendelijk

Toon uw betrokkenheid bij duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Dit kan het imago van uw bedrijf verbeteren en aantrekkelijker maken voor klanten, investeerders en stakeholders die waarde hechten aan duurzaamheid.

Hoe weet ik welk ESS het beste bij mijn bedrijf past?

Als grootzakelijke ondernemer zijn er specifieke overwegingen die u kunt nemen om de juiste batterijopslagoplossing voor uw bedrijf te bepalen. Het is daarbij raadzaam om samen te werken met deskundigen en leveranciers die ervaring hebben met grootschalige batterijopslagprojecten. Onze Storage Specialisten vertellen u er graag meer over.

1MWh battery storage system - Prologis, Tilburg

Doelen energieopslag

  • PEAKSHAVING | Verbruikspieken verlagen
  • OFF-GRID | Net onafhankelijkheid
  • UPS/EPS | Noodstroom voorzieningen
  • GRID PROTECTION | Congestie bescherming
  • FOOTPRINT LIMITATION | Verhogen eigen gebruik van groene energie
  • FINANCIAL | Deelname aan handelsmarkten (FCR, aFRR, onbalansmarkt, Day-ahead, intra-day)

Wat kan Landport Energy voor uw bedrijf betekenen?

Landport Energy biedt op maat gemaakte Energy Storage System (ESS) oplossingen voor grote bedrijven met aanzienlijke energiebehoeften. Onze innovatieve ESS-oplossingen zijn ontworpen om uw energieopslagbehoeften te overstijgen en bieden diverse voordelen:

Met aanzienlijke opslagcapaciteit optimaliseren onze systemen uw energieverbruik en verlagen ze uw kosten. Schaalbaarheid staat centraal, zodat uw systeem kan meegroeien met veranderende behoeften. Duurzaamheid is gegarandeerd met onze systemen, die robuust zijn en ruime garantie bieden.

We maken gebruik van toonaangevende lithium-ion batterijtechnologie, bekend om betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze gedetailleerde financiële evaluaties verzekeren een uitstekend rendement op uw ESS-investering.

Met slim energiebeheer, monitoring en strikte naleving van veiligheidsnormen zorgen we voor efficiëntie en veiligheid. Onze experts begeleiden u door het hele proces, van evaluatie tot implementatie.

Landport Energy biedt niet alleen controle over uw energiekosten, maar ook bijdrage aan een schonere toekomst. Transformeer uw energiebeheer met onze ESS-oplossingen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden!

LPE INDUSTRIEEL | Opslag vanaf 180 kWh en meer

Ontdek de innovatieve producten van Landport Energy, zoals onze Energy Storage Systems (ESS) voor industriële en grootzakelijke behoeftes vanaf 180 kWh.

Block-S

Voor de kleinzakelijke gebruiker is de Block-S, vanaf 60kWh, een interessante ESS-oplossing met een indrukwekkend ROI-potentieel.

Capaciteit Block-S:
60 kWh, uit te breiden tot 180 kWh

Block-L

De industriële systemen van Landport Energy, zoals de Block-L, bestaan uit containeropslag van batterij-pakketten.

Capaciteit Block-L:
500 kWh, uit te breiden

Block-XXL

Maatwerk energieopslagsystemen in 10, 20 of 40FT containers.Capaciteit Block-XXL:
500 kWh, 1 MWh en meer

LPE H2

LPE H2 | 100 kVA Waterstof Aggregaat

In geval van stroomstoringen of wanneer er geen stroomnet beschikbaar is, voorziet de LPE H2 elektro-waterstofgenerator in uw energiebehoeften, zonder CO2-uitstoot of fijne deeltjes.

Capaciteit:
100 kVA vermogen

Veelgestelde vragen

Een energy storage system is een technologische oplossing waarmee elektriciteit kan worden opgeslagen en later weer kan worden gebruikt, wat de energie-efficiëntie en betrouwbaarheid van uw bedrijfsvoering kan verbeteren.

De ESS-systemen van Landport Energy helpen om pieken in de elektriciteitsvraag te beheren, de energiekosten te verlagen en de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening te verbeteren, wat gunstig is voor uw bedrijfsresultaten.

Een ESS van Landport Energy kan overtollige stroom opslaan en deze elektriciteit gebruiken tijdens piekuren, wat de energierekening kan verlagen.

“Bij Landport Energy focussen we op duurzaamheid en continuïteit in energiebeheer. Onze ESS-oplossingen bieden efficiëntie én betrouwbare werking.”

Tony Vreman – Business Developer Energy Storage Systems

Tony Vreman

Business Developer Energy Storage Systems