Ga naar de inhoud

LPE | Commercieel

Landport Energy presenteert een innovatief Energy Storage System (ESS) dat uw bedrijf vooruit helpt. Ontdek hoe onze ESS-oplossingen, met een indrukwekkend ROI-potentieel, uw energiekosten kunnen verlagen, uw bedrijfscontinuïteit kunnen verbeteren en uw bedrijf groener kunnen maken.

Word baas over uw eigen energie

Energieopslag is cruciaal voor bedrijven die overstappen op duurzame energie. Landport Energy biedt complete batterijopslagsystemen met op maat gemaakte energiebeheersystemen. Onze systemen regelen de inzet van batterijen op basis van vraag en aanbod en bewaken de batterijconditie voor duurzame prestaties. Batterijopslagoplossingen zoals peak-shaving, time-shifting en load-shifting kunnen problemen oplossen die worden veroorzaakt door congestie in het elektriciteitsnet, zoals laadcapaciteitstekorten en tijdelijke energievoorziening.

LPE COMMERCIEEL | Opslag vanaf 60 kWh tot 180 kWh

Uw voordelen

Duurzaamheid

Met batterijopslagsystemen kunt u zonne-energie of windenergie opslaan voor gebruik op momenten dat deze bronnen niet beschikbaar zijn. Dit vermindert uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verlaagt de CO2-uitstoot.

Kostenbesparing

Batterijopslagsystemen van Landport Energy verminderen uw behoefte aan dure piekstroom, verlagen uw energiekosten door gebruik te maken van opgeslagen energie en kunnen in sommige gevallen zelfs inkomsten genereren door deel te nemen aan energiemarkten.

Energie-efficiëntie

De systemen van Landport Energy helpen bij het optimaliseren van energiegebruik door overtollige energie op te slaan die anders verloren zou gaan. Zo kunt u uw energieconsumptie beter afstemmen op de vraag, waardoor er minder verspilling ontstaat.

Bloemetjes

Milieuvriendelijk

Toon uw betrokkenheid bij duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Dit kan het imago van uw bedrijf verbeteren en aantrekkelijker maken voor klanten, investeerders en stakeholders die waarde hechten aan duurzaamheid.

LPE COMMERCIEEL | Opslag vanaf 60kWh tot 180kWh

Ontdek de innovatieve producten van Landport Energy, zoals onze Energy Storage Systems (ESS) voor kleinzakelijke behoeftes van 60kWh tot 180kWh.

Block-S

Voor de kleinzakelijke gebruiker is de Block-S, vanaf 60kWh, een interessante ESS-oplossing met een indrukwekkend ROI-potentieel.

Capaciteit Block-S:
60kWh, uit te breiden tot 180kWh

Block-L

De industriële systemen van Landport Energy, zoals de Block-L, bestaan uit containeropslag van batterij-pakketten.

Capaciteit Block-L:
500kWh, uit te breiden

Omvormers

Hybride omvormers afgestemd op de productrange van Landport Energy, voor veilige en betrouwbare on-grid en off-grid ESS.

Laag voltage, eenfasig, driefasig
Hoog voltage, driefasig

Thuisbatterij

Profiteer van uw eigen groene energie, zelfs op dagen dat de zon minder schijnt, met de thuisbatterijen van Landport Energy.

Capaciteit Stack:
5 tot 20kWh, uit te breiden tot max. 60kWh.

Hoe weet ik welk ESS het beste bij mijn bedrijf past?

Als mkb-ondernemer kunt u de juiste batterijopslag kiezen door uw energiebehoeften, doelen, beschikbare energiebronnen, budget, ROI, batterijtechnologie, garanties, advies van experts en regelgeving te overwegen. Onderzoek en analyse zijn essentieel voor een weloverwogen keuze.

Het financiële plaatje

Wat kan Landport Energy voor u betekenen?

Wij begrijpen hoe cruciaal het is om de juiste batterijopslag te kiezen voor uw bedrijf. Onze focus ligt op het ondersteunen van uw bedrijfsgroei door middel van slimme energieoplossingen.

Het begint allemaal met een diepgaande analyse van uw energieverbruik. We gebruiken historische gegevens om piekverbruik en overtollige energie te identificeren, waardoor we nauwkeurig kunnen bepalen welke oplossing het beste bij uw behoeften past.

Bij het stellen van doelen denken we verder dan alleen kostenbesparingen. Wilt u onafhankelijkheid tijdens stroomstoringen? Of streven naar een duurzamere bedrijfsvoering? Samen bepalen we de batterijopslag die uw doelen ondersteunt en uw hernieuwbare energiebronnen zoals zon of wind maximaliseert.

Ons deskundige team staat klaar om u door het proces te leiden, van het kiezen van de juiste batterijtechnologie tot het regelen van installatie en naleving van voorschriften. We bieden niet alleen een oplossing, maar ook gemoedsrust voor uw investering.

Bij Landport Energy geloven we in transparantie. Daarom delen we graag referenties en beoordelingen van vergelijkbare bedrijven, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Kies voor Landport Energy en maak een doordachte investering in de toekomst van uw bedrijf. Samen zetten we de stap naar een efficiëntere, duurzamere en winstgevendere onderneming.

Veelgestelde vragen

Een energy storage system is een technologische oplossing waarmee elektriciteit kan worden opgeslagen en later weer kan worden gebruikt, wat de energie-efficiëntie en betrouwbaarheid van uw bedrijfsvoering kan verbeteren.

De belangrijkste voordelen zijn het verminderen van energiekosten, het verbeteren van de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening, het verlagen van piekbelastingen en het verminderen van de impact op het milieu.

Ja, de Energy Storage systemen van Landport Energy kunnen worden geïntegreerd met bestaande zonne-energiesystemen om de opgewekte energie op te slaan voor later gebruik. Afhankelijk van de bestaande installatie kan een hybride omvormer nodig zijn.

“Onze oplossingen zijn ontworpen om MKB-ondernemers te helpen groeien, door te focussen op betrouwbaarheid, efficiëntie en een groenere toekomst.”

Antal Adriaanse, Communications Energy Storage

Antal Adriaanse

Communications Energy Storage