Ga naar de inhoud

Over ons

Landport blijft voortdurend innoveren op het gebied van energieopslag. Met de introductie van Landport Energy richten we ons op energieopslagoplossingen, variërend van woningen tot windmolens. Daarnaast hebben we een strategisch samenwerkingsverband met Toyota & EODev voor de Nederlandse distributie van waterstof-aggregaten.

Waarom Landport?

Wij geloven dat de beste deal die je kunt maken een levenslange relatie is, persoonlijke verbinding is dan ook essentieel. Bij Landport staan we voor loyaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Al meer dan 30 jaar leveren we accu’s die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, precies op het juiste moment.

30 jaar vakmanschap

Landport Energy is een divisie binnen Landport B.V. Met 30 jaar ervaring in accu’s en batterijen toont Landport aan dat ze een krachtige, betrouwbare partner voor duurzame energieopslag is. Met het aanbieden van kleine en grote energie opslagsystemen verbreedt Landport haar horizon en richt het bedrijf zich nadrukkelijk op de toekomst. Hierin speelt duurzaamheid een steeds grotere rol.

Landport Batteries is sinds 2002 onderdeel van Louwman Group, een trots en betrokken familiebedrijf, opgericht in 1923. Als onderdeel van de Louwman familie heeft Landport een sterke en solide positie in de markt. Dit maakt dat klanten op Landport kunnen vertrouwen.

Als er één woord is dat het DNA van Landport beschrijft, dan is het ‘beschikbaarheid’. Het raakt de kernfunctie van onze rol, het beschrijft de drijfveer achter ons assortiment en het vangt de zeer persoonlijke manier waarop we bouwen aan de relaties met onze klanten en partners.

Beschikbaarheid

Onze specialisten zijn altijd zichtbaar en aanspreekbaar, we nemen onze verantwoordelijkheid voor het succes van onze klanten. Bij Landport draait het om persoonlijke verbinding en service, zeker in een wereld die steeds meer gefocust is op producten en technologie. Als er één woord is dat het DNA van Landport beschrijft, dan is het ‘beschikbaarheid’. Het raakt de kernfunctie van onze rol, het beschrijft de drijfveer achter ons assortiment en het vangt de zeer persoonlijke manier waarop we bouwen aan de relaties met onze klanten en partners.

Onze partners

Landport Warehouse

“Klantgerichtheid” is bij Landport niet iets dat we zomaar roepen. Daar zit bij ons echt een sterk gevoel bij.

Tim de Zwart, commercieel directeur Landport Batteries

Tim de Zwart

Commercieel directeur