Ga naar de inhoud
LPE Residentieel

LPE Residentieel

Ontdek de innovatieve producten van Landport Energy, zoals onze Energy Storage Systems (ESS) voor thuis en kleinzakelijke behoeftes tot 60 kWh. Ons assortiment omvat thuisbatterijen zoals de Stack (een modulair systeem met een capaciteit van 5 tot 20 kWh) en de Mono-5 (een compacte thuisbatterij van 5 kWh die aan de muur kan worden bevestigd).

Word baas over je eigen energie

Sla de groene stroom van uw zonnepanelen op, zodat u ook tijdens piekuren en ’s avonds geen grijze stroom hoeft te gebruiken.

Thuisopslag van groene energie, zoals die wordt opgewekt door zonnepanelen, biedt aanzienlijke voordelen voor duurzaam energiegebruik. De thuisbatterijen van Landport Energy maken het mogelijk om meer groene stroom te benutten en het gebruik van grijze stroom te verminderen.

Landport Energy werkt uitsluitend* met Preferred Partners, installateurs die kwaliteit en service kunnen waarborgen en die hun klanten alleen de beste energieopslagoplossingen willen aanbieden.

* Wij verkopen niet aan particulieren.

Duurzame voordelen

Duurzaam

Laat uw groene stroom niet verloren gaan. Gemiddeld wordt 30 tot 50 procent van de opgewekte stroom voor eigen gebruik gebruikt. Met de Stack is dat 60 tot 80 procent.

Lage energiekosten

Profiteer een groot deel van de lente en de zomer van uw eigen groene energie, zelfs op dagen met minder zonlicht. In een optimale situatie betaalt u gedurende acht à negen maanden niets voor uw stroomverbruik.

Onafhankelijk

De thuisbatterij helpt om een groot deel van het jaar zelfvoorzienend te zijn. Daarnaast is er bij stroomstoringen altijd back-up spanning. Bovendien bent u eigen baas over uw energiegebruik, dus meer autonomie en flexibiliteit.

Veilig

Dankzij het gebruik van LFP celchemie is de thuisbatterij zeer veilig. Mocht er toch een storing optreden, dan schakelt een Battery Management Systeem (BMS) beschadigde componenten of de gehele batterij uit.

LPE RESIDENTIEEL | Opslag tot 60 kWh

Ontdek de innovatieve producten van Landport Energy, zoals onze Energy Storage Systems (ESS) voor thuis en kleinzakelijke behoeftes tot 60 kWh.

Mono-5

De Mono-5 van Landport Energy is een geïntegreerde thuisbatterij, geschikt voor wandmontage, die op zonnige dagen zonne-energie opslaat en op bewolkte dagen voorziet in schone en betrouwbare elektriciteit.

Stack

Profiteer van uw eigen groene energie, zelfs op dagen dat de zon minder schijnt, met de stapelbare modulaire Stack thuisbatterij van Landport Energy.

Omvormers

Hybride omvormers afgestemd op de productrange van Landport Energy, voor veilige en betrouwbare on-grid en off-grid ESS.

Energiemeters

Smart energymeter van Landport Energy

Met een smart energiemeter kunt u moeiteloos uw energieverbruik en energieopwek nauwlettend in de gaten houden.

Hoe weet ik welke thuisbatterij het beste bij mij past?

Om de juiste thuisbatterij te kiezen, dient u rekening te houden met factoren zoals uw energiebehoeften, beschikbare ruimte, budget en de technische specificaties van de batterijen. Overweeg ook toekomstige energiebehoeften en duurzaamheidsdoelen.

Uw installateur maakt samen met u een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens zal de installateur u begeleiden bij elke stap van het proces, vanaf ontwerp en prijsopgave tot aan de installatie en het onderhoud van de thuisbatterij, zodat u de beste keuze maakt, voor nu en voor later.

Stack thuisbatterij van Landport Energy

Veelgestelde vragen

Een thuisbatterij slaat niet verbruikte elektriciteit op die wordt opgewekt door zonnepanelen of wordt ingekocht wanneer de energieprijs laag is. Deze opgeslagen energie kan later gebruikt worden, bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens piekuren.

Thuisbatterijen helpen u uw eigen opgewekte zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer u deze het meest nodig heeft. Ze verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en kunnen de energiekosten verlagen.

De kosten van een thuisbatterij variëren afhankelijk van het type, de capaciteit en andere factoren. Een vuistregel voor de investering in een thuisbatterij plus hybride omvormer is een kleine duizend euro per kilowattuur opslagcapaciteit, inclusief installatie.

Nee, Landport Energy is een B2B bedrijf; wij leveren aan installateurs, wederverkopers en zakelijke klanten. Wel kunnen wij u doorverwijzen naar een installateur (Preferred Partner) die een voor u passende oplossing kan verzorgen.

Het is in Nederland moeilijk om volledig off-grid te gaan met alleen een thuisbatterij vanwege seizoensgebonden variaties in zonne-energie en veranderende energiebehoeften. Meestal wordt een combinatie van hernieuwbare energiebronnen, opslag en het elektriciteitsnet aanbevolen.

“Bij Landport Energy geloven we in de kracht van betrouwbare producten die duurzaamheid en prestatie combineren, wat onze afnemers helpt om te excelleren in hun projecten.”

Niki Loffelt, Accountmanager Energy Storage

Niki Loffelt

Accountmanager Energy Storage